Reklam för assistansbolag i Jönköping

För den som driver ett företag är det alltid viktigt att synas oavsett om det rör sig om ett familjeföretag i Haparanda eller ett assistansbolag i Jönköping. Det finns många olika sätt att göra sitt namn känt men här är två effektiva sätt att nå ut till många personer, främst på den lokala orten.

Kläder för assistansbolag

Ett bra sätt att synas är att erbjuda de anställda i företaget kläder med tryck. Det brukar dessutom vara väldigt uppskattat och ger en känsla av gemenskap och samhörighet bland personalen. Utgå från exemplet att du driver ett assistansbolag i Jönköping och önskar göra reklam för att synas utåt i staden på ett smidigt men ändå brett sätt. Du har många anställda och erbjuder samtliga i personalstyrkan varsin jacka med företagsloggan eller adressen till företagets hemsida. Dessa jackor kommer sedan synas i många olika sammanhang, både i mataffären och ute på stan. Fler får vetskap om att företaget finns och reklamen har fyllt flera syften.

Att synas på sociala medier

Att marknadsföra sitt företag via nätet och sociala medier är vanligt och dessutom är det ett billigt sätt att nå ut till många människor. Sociala medier är enkla att använda och kräver inte särskilt mycket tid men med små dagliga uppdateringar kan du få fler personer att uppmärksamma ditt företag. Exemplet med ett assistansbolag i Jönköping är ett bra förslag att återigen ta upp. Assistans är sekretessbelagt och kräver vissa restriktioner så här gäller det att vara lite försiktig, till skillnad från om du har ett företag som säljer till exempel kläder. Att marknadsföra ett assistansbolag via sociala medier kan du göra genom att visa upp bilder och information om hur kontoret ser ut och var det ligger. Arrangera små tävlingar eller önska alla följare en trevlig dag. Det behöver inte vara så avancerat men bara att företaget finns tillgängligt på sociala medier kommer också öka vetskapen om att det existerar. Kanske lockar du till dig ny personal, nya kunder eller bara uppmuntrar till snack på stan om din verksamhet.

Det finns självklart många fler sätt att göra reklam vare sig det rör sig om ett assistansbolag eller något annat slags företag men dessa två metoder når ut till många människor, främst i staden där företaget finns och är ett effektivt sätt att visa upp sig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *