Beam centraldammsugare

Städning är inte de flestas favoritintresse. Däremot så är det något som tyvärr ändå måste göras, helst varje vecka. Förutom att skräp och prylar ska plockas undan, kök och badrum ska rengöras samt hyllor dammtorkas, ska även golvet tas itu med. Dammsugning är något som många av oss avskyr. Det är jobbigt att dra runt på dammsugaren som verkar fastna på precis varenda tröskel. Dock finns det en bra lösning som kommer göra städningen till en dans. Beam centraldammsugare är en särskild sorts dammsugare som installeras till en stor behållare. Dammet leds via rör inuti väggen ner till behållaren. För att dammsuga kopplar du enkelt in en lång slang i vägguttaget och kan sedan börja dammsuga på ett enkelt sätt, utan att behöva dra runt på en gammal bökig dammsugare. Det är inte ovanligt att strulet med att dra ut dammsugaren ur det fulla förrådet får en att skjuta upp denna annars enkla syssla. Precis som med andra vanor som man lyckas hålla vid liv, så är tricket att eliminera hinder fram till faktiska beteendet. En centraldammsugare är det perfekta sättet för att börja ha ett renare hem.

Olika handtag för Beam centraldammsugare

En av de största fördelarna med Beam centraldammsugare, förutom att den har extremt bra kapacitet, är att du kan välja till olika sorters handtag. Detta gör att du snabbt kan förvandla den vanliga dammsugaren till en trapprengörare, ett effektivt redskap för att damma hyllor och mindre utrymme och mycket mer. Det kommer aldrig mer att vara jobbigt att rengöra listerna. Det är bara att sätta fast ett listhandtag. Förutom diverse handtag kan du även välja till olika sorters munstycken. Vad sägs exempelvis om en dammsvabb?

Klarar av stora och små hus

Bor du i ett väldigt stort hus? Det går att installera flera vägguttag till en Beam centraldammsugare. Du kan även välja att köpa till förlängningssladdar som gör att du når betydligt längre. Det är framförallt den långa slangen som många älskar med just Beam centraldammsugare. Till skillnad från den vanliga dammsugaren som du behöver koppla in i massor av olika uttag, behöver du knappt byta vägguttag när du använder Beam centraldammsugare.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *